Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Човече живееш във София.Има един раздел общ технически,сервизите които са публикувани там повечето са от София,оттделно много пъти е разисквано колко е цената на едно почистване трябва ли сега да ти казвам и къде да отидеш.Сега и за такива елементарни неща ли трябва да се насочваме.И едно златно правило не само за нашия форум първо чети после питаи.
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• някой да е сменял топката на скоростния лост,на къв принцип са на наште трошки?
      Alfa Romeo 146 ti
      16V 1997г

Comment

• Първоначално публикувано от my_power88 Покажи съобщение
        някой да е сменял топката на скоростния лост,на къв принцип са на наште трошки?
        Издърпваш нагоре и тя излиза (на шлици е ).
        Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
        ех.. Малкото КуВе
        sigpic

Comment

• збирка

искам да попитам има ли месечни збирки

Comment

• Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщение
            Здравейте. Откакто се застуди имам проблем. Като я запаля като е студена и като тръгна получавал детонации в двигателя. Подавам и газ и тя спира почва да пука няколко пъти и тогава тръгва. след като дигне над 80 градуса се оправя. Казаха ми че е от бензина, но зареждах и на еко и на лукойл даже и на шел ходих, защото по принцип сипвам само на ОМВ в красна поляна и ефекта е същия. Даже заредих 2-3 пъти от 100 октановите и пак така. Въздушния филтър е на 3000 дебитомера на около 10000. Някакви предложения да имате от какво би могло да става така?
            А свещите ти как са?

Comment

• Колеги, знаете ли дали жилата за скоростите на JTD и TS са еднакви?
              sigpicALFA ROMEO 145 1.9 трактор '99

Comment

• Както често се случва през зимата, нещо ми се разтропа окачването и мисля, че идва момент да подменя тампоните...
                Та в тоя ред на мисли, някой ползвал ли е полиуретанови тампони, как стои въпроса с тях?

Comment

• Първоначално публикувано от error145 Покажи съобщение
                  Колеги, знаете ли дали жилата за скоростите на JTD и TS са еднакви?
                  мисля че са различни, то и механизмите са различни. а 1,8 и 2.0 тс са с лост а не със жила.

Първоначално публикувано от Kircho Покажи съобщение
                  Както често се случва през зимата, нещо ми се разтропа окачването и мисля, че идва момент да подменя тампоните...
                  Та в тоя ред на мисли, някой ползвал ли е полиуретанови тампони, как стои въпроса с тях?
                  не се занимавай с глупости, а слагай обикновени евтини тампони и това е. освен това за отпред мисля изобщо не се предлагат полиуретанови.
                  точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                    мисля че са различни, то и механизмите са различни. а 1,8 и 2.0 тс са с лост а не със жила.
                    Има и на жила след 98г.
                    Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                    ех.. Малкото КуВе
                    sigpic

Comment

• не се занимавай с глупости, а слагай обикновени евтини тампони и това е. освен това за отпред мисля изобщо не се предлагат полиуретанови.
                      Благодаря, колега! Би ли ми препоръчал някоя качествена марка?

Comment

• Първоначално публикувано от Kircho Покажи съобщение
                        Благодаря, колега! Би ли ми препоръчал някоя качествена марка?
                        За марка не си спомням, но те съветвам да не взимаш от най-евтините. По-спомен скъпите бяха около 20лв/бр. Заложи на по-качественото и няма да съжаляваш. Частите и труда излизат колкото нови нискобюджетни носачи, но е в пъти по-добре да си рециклираш оригиналните.
                        Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                        ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                        ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Как се свалят подглавниците на предните седалки на 146 ?

едит: открих че се завъртат... отивам да пробвам
                          Last edited by CHILIEV; d.m.y г., 16:56.
                          Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

• Здраствуйте ! Като пусна да духа парното на 1-2 се чува някакво църцорене от към средните въздуховоди, като усиля на 3-4 го няма този звук... от време на време се появява. Някой има ли идея от какво е , адски е изнервящо...

Comment

• Първоначално публикувано от error145 Покажи съобщение
                              Колеги, знаете ли дали жилата за скоростите на JTD и TS са еднакви?
                              sigpicALFA ROMEO 145 1.9 трактор '99

Comment

• ре ре ре

съветва хората които се колебаят дали да си купят Alfa Romeo да не се колебаят. Днес се убедих че вървят супер много щом BMW 750 LI не може да ме мине.

Comment

Working...
                                X