Човече живееш във София.Има един раздел общ технически,сервизите които са публикувани там повечето са от София,оттделно много пъти е разисквано колко е цената на едно почистване трябва ли сега да ти казвам и къде да отидеш.Сега и за такива елементарни неща ли трябва да се насочваме.И едно златно правило не само за нашия форум първо чети после питаи.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от my_power88 Покажи съобщениенякой да е сменял топката на скоростния лост,на къв принцип са на наште трошки?Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщениеЗдравейте. Откакто се застуди имам проблем. Като я запаля като е студена и като тръгна получавал детонации в двигателя. Подавам и газ и тя спира почва да пука няколко пъти и тогава тръгва. след като дигне над 80 градуса се оправя. Казаха ми че е от бензина, но зареждах и на еко и на лукойл даже и на шел ходих, защото по принцип сипвам само на ОМВ в красна поляна и ефекта е същия. Даже заредих 2-3 пъти от 100 октановите и пак така. Въздушния филтър е на 3000 дебитомера на около 10000. Някакви предложения да имате от какво би могло да става така?
Comment
-
Първоначално публикувано от error145 Покажи съобщениеКолеги, знаете ли дали жилата за скоростите на JTD и TS са еднакви?
Първоначално публикувано от Kircho Покажи съобщениеКакто често се случва през зимата, нещо ми се разтропа окачването и мисля, че идва момент да подменя тампоните...
Та в тоя ред на мисли, някой ползвал ли е полиуретанови тампони, как стои въпроса с тях?точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениемисля че са различни, то и механизмите са различни. а 1,8 и 2.0 тс са с лост а не със жила.Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kircho Покажи съобщениеБлагодаря, колега! Би ли ми препоръчал някоя качествена марка?Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Първоначално публикувано от error145 Покажи съобщениеКолеги, знаете ли дали жилата за скоростите на JTD и TS са еднакви?sigpicALFA ROMEO 145 1.9 трактор '99
Comment
Comment